Бик

Када се ради о лојалности, Бикови предњаче у емоцијалној везаности. Чак се и сматра да су знак са којим је најтеже раскинути, јер ће се борити да одрже везу у животу до краја. Тврдоглави су и одани, стављају верност и посвећеност на прво место и то их чини одличним љубавницима.

Рак

Ракови су изузетно емотивни, а посебно када се ради о романтичним везама. Они се целим својим бићем посвећују партнеру и урадиће све да партнера не повреде. Стављају срећу блиских људи испред сопствене, а када оснују породицу, неће је напустити.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Јарац је оличење озбиљности и интегритета. Када дају обећање, одржаће га, правични су и посвећени, а преузимају улогу стабилног темеља породице, пише AstroTalk.

Шкорпија

Шкорпије умеју да буду љубоморне, али ова особина чини их и верним партнерима. Од свог партнера траже да верност узврате, а када се заљубе, та љубав ће трајати све док им је узвраћена. 

Фото: Профимедиа

 

Вага

Ваге су један од најбољих хороскопских знакова у браку. Правичне, али нежне, Ваге ће се свом партнеру посветити потпуно. Иако их карактерише неодлучност, када нађу свог животног партнера, постају потпуно сигурне у свој избор и дају све од себе да одрже баланс и мир у вези.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".