Близанци

Они су један од најпретворнијих хороскопских знакова. Изгледају пријатељски расположени на први поглед, али заправо су спремни да вам забоду нож у леђа и обожавају да шире трачеве.

Фото: Профимедиа

 

Пред вама глуме су вам пријатељи само како би сазнали све ваше тајне.

Шкорпија

Њима се никада не може веровати. Своје намере увек држе у тајности и претварају се. У лице вам говоре "слатке" ствари и терају вас да верујете да им је стварно стало до вас.

Фото: Профимедиа

 

 

Пазите да никада не разбесните Шкорпију и покушајте да играте на сигурно са њима.

Рибе

Њихов став зависи о њиховом расположењу. Али нико тако као рибе не уме да вам се смешка у лице, претвара се да вам је пријатељ, а у исто време да тражи само шта је оно због чега би све могао да вас оговара чим се одмакнете.

Фото: Профимедиа

 

 

Добри су у манипулацији, а разлог њиховог претварања је што су неспособни да људима у лице кажу шта мисле, већ обожавају да глуме да им се свиђају ствари које потајно мрзе. Њихова неспособност да буду отворени је оно због чега су лицемерни

Стрелац

Људи рођени у овом хороскопском знаку не воле сукобе. Не одговарају на поруке, никада нису јасни у својим намерама и не отварају своје срце, а све то само како би се спасили од свађа и драме.

FOTO: Vikipedia

 

 

Желе да избегну сукобе по сваку цену, а због тога се претварају да воле људе и дају им лажне комплименте, док иза леђа о њима причају све и свашта. Када им се не свиди нечија енергија, покажу своју злобну страну.

(Најжена)

БОНУС ВИДЕО: