Ован

Након узбудљивог лета, период у који улазите вам се нкако неће допасти. Осећате благу депресију и склони сте преиспитивању свега и свачега. Ваш темпераамент ће посебно доћи до изражаја. Склони сте бурним реакцијама и изливима беса. Јако је битно да се смирите. Посветите се спорту и медитацији.

Ово није најповољнији период за посао, али ви сте увек спремни да ризикујете. Посаветујте се са неким ко размишља хладне главе ако желите да одиграте паметно. Ако успете да обуздате своју природу, могућа је потпуна промена околности и то у вашу корист.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Двоумите се око нове пословне понуде, иако то није ваш стил. Ово је период када можете да уаднете у стање летаргије. Пропустићете прилику да зарадите добро и то ће вас накнадно изједати. Не би требало да губите време на пропуштене шансе. Шкорпије у вези могу нагло да донесу одлуку о раскиду или да се изненадно препусте новој љубави или авантури. Ваши потези неће бити зрели у овом пероду и много ћете се кајати након неких поступака. Истовремено, у неким потезима ћете истински уживати.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".