Bik

Kada se radi o lojalnosti, Bikovi prednjače u emocijalnoj vezanosti. Čak se i smatra da su znak sa kojim je najteže raskinuti, jer će se boriti da održe vezu u životu do kraja. Tvrdoglavi su i odani, stavljaju vernost i posvećenost na prvo mesto i to ih čini odličnim ljubavnicima.

Rak

Rakovi su izuzetno emotivni, a posebno kada se radi o romantičnim vezama. Oni se celim svojim bićem posvećuju partneru i uradiće sve da partnera ne povrede. Stavljaju sreću bliskih ljudi ispred sopstvene, a kada osnuju porodicu, neće je napustiti.

Foto: Profimedia

 

Jarac

Jarac je oličenje ozbiljnosti i integriteta. Kada daju obećanje, održaće ga, pravični su i posvećeni, a preuzimaju ulogu stabilnog temelja porodice, piše AstroTalk.

Škorpija

Škorpije umeju da budu ljubomorne, ali ova osobina čini ih i vernim partnerima. Od svog partnera traže da vernost uzvrate, a kada se zaljube, ta ljubav će trajati sve dok im je uzvraćena. 

Foto: Profimedia

 

Vaga

Vage su jedan od najboljih horoskopskih znakova u braku. Pravične, ali nežne, Vage će se svom partneru posvetiti potpuno. Iako ih karakteriše neodlučnost, kada nađu svog životnog partnera, postaju potpuno sigurne u svoj izbor i daju sve od sebe da održe balans i mir u vezi.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".