Шкорпија

Када имају потребу за контролом, Шкорпије су склоне преједању. Не воле људе, нити воле да се ствари не развијају како су замислили, али живе у свету у којем се чини да владају и људи и неслагање, бар по њиховој мери. То их често шаље у спиралу преједања и претераног уживања.

Водолија

Када једу, Водолије чине то као побуну. Ако неко у њиховом животу жели да их види мршаве, они ће јести управо због тога јер желе да они пате због свог захтева. Једу да повреде друге јер их не занимају њихова 'глупа' мишљења. Нажалост, на крају повреде себе у покушају да повреде друге, али на одређеном нивоу све се исплати - осећају одличан укус хране и могућност да некоме нешто покажу.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Преједају се јер не могу да одлуче шта друго да учине. Храна је увек ту и никад не зановета, као 'зли' појединци који им никад не помогну или им не задају ништа осим бола. Храна је Близанцима поуздан пријатељ и воле да проводе пуно времена са тим добрим старим пријатељем - барем храна слуша.

Вага

Имају тенденцију да 'набијају' себи храну у лице кад им је досадно, што их још више депримира и тера да још више једу. Ваге то чине до неразумне мере. Дијете им нису привлачне, али таштина јесте, тако да су увек у сукобу са својим изборима. А када су у свађи то их посебно тера на преједање... опет изнова.

Девица

Кад би свет једноставно могао да функционише према Девичином личном скупу правила, онда би све било добро, међутим, како ништа не функционише према њиховим стандардима, а када притисак постане прејак, утеху проналазе у храни. И то не било којој - и ту се окрећу детаљима. Перфекционисти су па чак и храна мора да задовољи одређене стандарде.

Рибе

Рибе воле да се преједају и чине то са великим весељем. Код њих нема осветољубивог једења или набијања емоција. Врло су слободни са својим осећањима, тако да ту нема препрека. Оно што једноставно воле јесте - да једу, једу, једу - док не пукну, јер ту су да угоде свом језику, а језик жели још...

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".