Стрелац

Стрелац је склон да буде свој и слободан, тако да му је потребан партнер који ће га разумети и пратити. Мада и када нађе партнера који то разуме, партнер који ће бити посвећен и пружити му слободу, временом то може досадити Стрелцу, јер овај знак је веома нестабилан у емотивним односима. Јупитер као владар овог знака је планета среће, радости и оптимизма што говори да су Стрелчеви људи који се увек радују и имају потребу да истражују. Често су у друштву пријатеља или познаника,  умеју да очарају и да флертују. Увек су јако убедљиви у ономе што причају и на тај начин су занимљиви саговорници што их чини пожељним. Често имају пуно веза и неколико бракова. 

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Близанци су емотивно нестални људи и имају потребу да доминирају у животу особе која им је партнер. Та доминација кратко траје јер њих брзо пролази интересовање, њихова љубав је веома површна. Њима је важно да имају интелектуално јаку особа која никада неће бити досадна, која ће увек моћи да буде интригантна, да их прати и разуме њихову двојну потребу. Та дуалност често подразумева да су они веома склони паралелним везама да би задовољили своју радозналост. 

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе су често под утицајем других људи и њихово интересовање је често нестално управо због утицаја других. Немају своје одређено мишљење и упијају енергију других. Партнерски однос је веома дискутабилан јер се ретко везују до краја и увек имају опцију да буду са неким, али увек је ту и варијанта да буду више слободни него са том особом. Често су склоне да побегну из везе без иједне речи или имају потребу да уживају у забрањеној варијанти. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".