ОВАН

Импулсивни Овнови имају тенденцију да буду доминантне личности. Људи рођени у овом хороскопском знаку могу да изгледају као застрашујуће личности, а све само зато што су врло јасни у томе шта желе и не оклевају да кажу људима шта очекују од њих. Овнови су попут ратника који све стоички подносе, због чега се лако погрешно схватају. Често их нервирају беспотребни детаљи на које људи обраћају пажњу.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ

Када су Лавови екстремно љути, то може да изгледа невероватно застрашујуће. Имају снажан осећај убеђења и непоколебљиви су. Лавови могу да изгледају као да су на дистанци са многима. Колико год воле да су у центру пажње, неће тек тако дозволити свакоме да им приђе. Напротив, то што је на дистанци може управо да буде потреба за центром пажње. Неким људима ова неумољива жудња за обожавањем и лојалношћу може бити исцрпљујућа.

ШКОРПИЈА

Шкорпије имају велику жељу за изолацијом, што остале људе поприлично плаши и буни. Шкорпије су познате по томе што су невероватно фокусиране и строге, а многи људи мисле да је са њима немогуће остварити комуникацију. Убеђени су да Шкорпија људе посматра "са висине" и то је најчешћа предрасуда са којом се суочавају. Тачно је да не воле да свако има приступ њиховом животу, пажљиво бира људе. Због свог стоичког карактера, Шкорпије несвесно натерају особу да двапут размисли пре него што им приђе и изрази своје емоције, пише "Мондо".

Фото: Профимедиа

 

ЈАРАЦ

Јарчева упорност, самоконтрола и храброст несумњиво су застрашујући за многе. То посебно мисле особе које гаје емоције према њима, јер су Јарчеви спремни да остране људе из свог живота, и то врло лако. Такав корак предузимају када неко не испуни њихова висока очекивања. Њима је суђено да буду владари и не дозвољавају никоме да им стане на пут у свему томе.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".