За нови стан, прослављена певачица  на луксузној локацији дала је вртоглаву суму новца, 350.000 евра. 

Стан у који се Весна преселила са Врачара, налази се у улици Кнеза Милоша, у комллексу где је некад била зграда америчке амбасаде.  

Цена квадратног метра на луксузној локацији је 4.000 евра, а она се одлучила за велики стан од 90 квадрата.

Дужи низ година Весна улаже у некретнине, па је овој пут желела да има стан у строгом центру града како би јој све било близу и надохват руке, поготово сада, када доста времена проводи и са унукама. Она је продала стан на Вождовцу, па купила овај док је још био у фази изградње, који је сада доста скупљи. 

Фото: АТА Имагес

 

Архитекте су давале идејна решења, а певачица је одобравала шта да се уради. Стан је простран и поред велике дневне собе, трпезарије и кухиње, има два купатила, две спаваће собе и две терасе. Иако је реч о строгом центру града, зграда има портира, видео-надзор и обезбеђење. Сама ламела је ушушкана и опасана оградама, комплекс је украшен зеленилом, па пружа неопходни мир и приватност, који су Весни с обзиром на њену популарност и препознатљивост били од изузетног значаја.

Нови стан певачице припада новом ексклузивном комплексу с концептом паметних зграда, у коме поред ње, станове имају још неке познате личности.

(Курир.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".