Изјава Јоване Јоксимовић подигла је велику буру у јавности, а на исту је реаговала и њена колегиница, Жељана Дубаић.

Она се обратила путем друштвених мрежа, те јасно ставила до знања шта мисли о томе да своје мишљење свако треба да задржи за себе, док га неко не пита да исто и јавно каже, а управо тог је мишљења и Јована Јоксимовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/К1 Телевизија/Инстаграм/зељана_дубаиц

 

- Ни ми нисмо тражили мишљење о томе шта ти мислиш... Какав је ово став? Као, неко треба да је пита да ли може да се обрати... Уз дужно поштовање... Нико није ничији господар... Ако смо јавне личности, нисмо Богови, а ни Господари - написала је Жељана, након чега је уследило мноштво коментара.

Ко је Жељана Дубаић?

Жељана Дубаић, водитељка ТВ Б92, у последње време покупила је доста похвала на рачун свог рада, али и физичког изгледа.

Веома је активна и на друштвеној мрежи Инстаграм, где често објављује своје фотографије.

Она има емотивног партнера, сина, како је истакла недавно, у разговору за медије, највише воли недељу, када породично уживају на терену, а омиљени спорт јој је кошарка. Жељана приватан живот и породицу не експонира, што је и разумњиво, будући да се бави јавним послом.

Жељана је признала и како је бити успешна жена у Србији.

- Трудим се да увек будем исправна и тога се држим и у животу и у професији. Статус жене у пословном свету на простору наше земље у овом тренутку има већу важност у односу на године које су за нама. Сведоци смо да је Влада покренула низ иницијатива како би жене у нашем друштву имале равноправан однос са мушкарцима. Мени је то дало слободу да се у потпуности изразим у пословном и креативном смислу - истакла је она и додала:

- Мишљења сам да је страх највећа препрека ка остваривању наших циљева. Они могу бити професионални, породични, социјални и сходно томе жена мора имати веру у себе јер само искреном љубављу и фокусом мозе доћи до реализације оног што жели. Посаветовала бих све будуће колегинице да буду јединствене, да верују у себе и да никад не одустају од својих жеља - казала је водитељка у интервјуу за Алоонлине.ба.