Za novi stan, proslavljena pevačica  na luksuznoj lokaciji dala je vrtoglavu sumu novca, 350.000 evra. 

Stan u koji se Vesna preselila sa Vračara, nalazi se u ulici Kneza Miloša, u komlleksu gde je nekad bila zgrada američke ambasade.  

Cena kvadratnog metra na luksuznoj lokaciji je 4.000 evra, a ona se odlučila za veliki stan od 90 kvadrata.

Duži niz godina Vesna ulaže u nekretnine, pa je ovoj put želela da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i nadohvat ruke, pogotovo sada, kada dosta vremena provodi i sa unukama. Ona je prodala stan na Voždovcu, pa kupila ovaj dok je još bio u fazi izgradnje, koji je sada dosta skuplji. 

Foto: ATA Images

 

Arhitekte su davale idejna rešenja, a pevačica je odobravala šta da se uradi. Stan je prostran i pored velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen zelenilom, pa pruža neophodni mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.

Novi stan pevačice pripada novom ekskluzivnom kompleksu s konceptom pametnih zgrada, u kome pored nje, stanove imaju još neke poznate ličnosti.

(Kurir.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".