Брак који је склопљен између музичара, је свакако склопљен из љубави, али су били млади па је то један од разлога што је кратко трајао. На приче да га је преотела друга жена, Кемиш је демантовао. После брака са Весном музичар се оженио са Зорицом Брунцлик, док је са Весном остао у добрим односима и њихов растанак је протекао у миру.

 

- У почетку су наша виђања била ретка, а веза климава. Раздвојени послом, често стотинама километара далеко једно од другог, нисмо били баш нешто претерано везани. Али, рачунало се да смо заједно. У тој необавезности убрзо смо некако и прекинули наше забављање. Као када неко дуне у свећу. Мрак. Ништа. Но, да се не бих касније враћала на то, желела бих сада да опишем наше поновно зближавање, које се на крају завршило браком. Мојим првим браком и једином свадбом (једином свадбом у мом животу на којој сам ја била млада). После нашег разлаза Кемиш се убрзо оженио, али је у том браку остао кратко. Период певања уз њега (као и у време нашег каснијег заједништва) остао ми је у лепом сећању. После брзог развода Кемиш је отишао у војску, а из војске – право у мој стан и у брак са мном - написала је једном приликом Весна.

На друштвеним мрежама испливала је фотографија док су још били у браку и забаваљају се тако што играју видео-игре. Ово је један прави ретро призор, с обзиром да млађе генерације вероватно никада нису виделе овакав ентеријер, карактеристичан за то време у Србији.

Подсећања ради, Весна има ћерку Николију, док кемиш има ћерке Злату и Јелену. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снежана Ђуришић у народној ношњи

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".