Велибор Џаровски, познатији као „краљ фудбала“ преминуо је у 75. години живота, а тужну вест потврдила је породица. Популарни Џаро био је апсолутни краљ фудбалских намештаљки, а упркос томе обожаван од стране свих који су га познавали. Дуго је као менаџер сарађивао и са естрадом.

Његова смрт погодила је бројне познате личности, а међу првима су се огласили Жељко Самарџић на Инстаграму и Рибља Чорба на официјалној страници на Фејсбук профилу.

- Било је задовољство познавати те и сарађивати са тобом. Збогом, легендо Балкана - поручио је Самарџић.

 

 

Уз Велиборову фотку од легенде се опростила и група Рибља Чорба.

- Отишао је наш велики пријатељ, најмаштовитији преварант, један и јединствен Велибор Џаровски Џаро. Јесте нас варао, али је то тако шармантно и духовито радио да нико није био у стању да се наљути на њега. Путуј, драги Џаро, и варај звезде на небу - написали су на друштвеним мрежама.

 

 

Џаровски је био менаџер највећим естрадним звездама 80-их година. Заступао је Здравка Чолића, Бјело Дугме, Мишу Ковача, Терезу Кесовију и многе друге.

Иако је својевремено био менаџер бројним великанима српске музичке сцене, истакао је да му то није био највећи успех.

– Нису за мени највећи успеси Здравко Чолић, Мишо Ковач, Бијело Дугме, Тереза Кесовија, Бора Чорба, Оливер Мандић, Кемал Монтено, Мики Јевремовић, Индекси и Леб и сол, чији сам био менаџер, већ фудбалски клуб Слога Југомагнат у првој македонској лиги. Освојили смо три титуле заредом, захваљујући мени - рекао је Велибор једном приликом.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: