Бивши муж Весне Змијанац, доктор економских наука Владимир Јовановић, решио је да се окуша у угоститељству. Отворио је кафић на Дорћолу у ком и ради као конобар, а комшије тврде да је то урадило за своју душу.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Влада је скоро отворио кафић. Још се није уходао. Отворио га је поред свог пријатеља, па су сад конкуренција. Има леп поглед на реку. То је он урадио за своју душу, да има чиме да се занима у пензији. Пријатан је јако човек, срдачан. Није му лош овај бизнис, али видећемо како ће да иде. Сад креће баш хладно време, па није најбољи део године за угоститеље, али не треба губити наду - рекао је за Курир Владин комшија и пријатељ и истакао да Весна и Николија нису биле на отварању.

- Весну нисам видео да је била на отварању, а ни Николију. Можда су биле када их нико није видео. Није то велики простор, мали је то објекат, али опет може фино да се заради. Нажалост, данас није дошао на посао, можда је отишао да завршава папирологију. Обавезе су велике око угоститељске делатности, није то лако... Рекао ми је да је ово отворио за свој мерак, нема неке амбиције - рекао је он.

Иначе, Јовановић је доктор економских наука, а својевремено је радио као шеф маркетинга РТС-а. Николија поштује очеву одлуку да се медијски не експонира али је с њим, као и с мајком, у сјајним односима.

- У савршеним сам односима и са мајком и са оцем. Тата никада није желео медијски да се експонира и ми ту одлуку поштујемо. Ситуације у којима се ослањам на оца? Па на исте као и на мајку. Ослањам се на то што ме воле и што их волим, то је сва подршка која ми треба од њих. Када сте млађи, када сте дете, мама и тата су вам све на свету и они су били стуб на који сам се ја ослањала кроз живот, али сада имам Рељу и своју децу и одрасла сам и од њих примам и дајем им сву своју љубав - рекла је Николија својевремено која развод родитеља није лако поднела.

- Када сам се родила, ничега ми није мањкало материјално, ни од стране мајке, ни од стране оца, али они су били разведени и ја сам као дете увек имала две спаваће собе, два радна стола, два ормана, све дупло. Као мала сам маштала да имам само једну собу, један орман, радни сто. То изобиље ме је увек растуживало, јер сам ја хтела да буду заједно - рекла је Николија. која је својевремено открила да њен отац није пресрећан што је кренула мајчиним стопама.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мој отац је "алергичан" на све што има везе са шоу-бизнисом, још из периода када је био са мојом мамом. Он ми као доктор наука не би саветовао да се бавим певањем - рекла је својевремено Николија за један магазин.

 

После развода од Весне, Влада се поново оженио и у другом браку добио још двоје деце, ћерку Теодору и сина Луку.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".