Певачица Весна Змијанац присетила се периода када је имала бројне пороке, па тврди да су је и најбољи пријатељи напуштали јер није хтела да их послуша и престане да пије.

Фото: АТА Имагес

 

- Изгубила сам много пријатеља у време кад сам пила. Било је људи који се нису слагали с тим и нису ми давали подршку, напротив. Свако ко ми је причао нешто за моје добро прошао је као бос по трњу јер нисам хтела да слушам. Мислила сам да сам најпаметнија и говорила сам: "Ма шта ко мени има да прича шта ћу да радим у животу. Свађала сам се с пријатељима кад год би ми скретали пажњу на тај гадан порок - каже Весна и наставља:

Фото: Д. Мишић

 

- Нисам била свесна тога шта радим, а порок је склањао људе од мене. Знала сам, као млађа, да будем врло безобразна, да будем својеглава до те мере да сам мислила да је цео свет против мене, а није нико био. Знате, ретко ће неко да призна да има проблем с неким пороком. Обично нам на то укажу људи из окружења, па се тргнемо или не. На крају сам схватила да морам да узмем ствари у своје руке, да се оканем свега што ми штети да не бих отишла у провалију. Онај ко је опијате измислио и направио, тај сигурно мрзи човека, мрзи све људе и себе самог. Наравно, никад се није дешавало да попијем толико да не знам где сам и шта радим, али и кад мало цугате више пута недељно и то је нека врста зависности.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".