Јелена Ђоковић гостовала је у јутарњем програму РТС-а и том приликом се дотакла родитељства, васпитања деце, али и односа са својим супругом.

- Новак и ја смо доста слични, али и доста различити када је васпитавање деце у питању, али разговором доста тога решавамо. Верујем да нам је много лакше јер почињемо од истих вредности, и захвална сам на томе. Ми смо почели да се забављамо као клинци и заједно смо расли, па смо се упоредо некако обликовали што нам је сада олакшало родитељство - започела је Јелена, која је открила да се она и Новак не слажу увек када је васпитање њихове деце у питању.

Фото: Профимедиа

 

- Имамо различитости у погледу на доста тога и сукобљавамо се. Негде сам ја више времена проводила са децом, док се он бавио својим послом, па сам ту негде желела да имам више контроле и да моја буде задња. Ту ми помаже Новак да се коригујем, и то све више и више.

Фото: Драган Миловановић

 

Јелена истиче да се да не ради оно што не би желела сутра да њена деца раде, јер они опонашају родитеље.

- Знам само да морам доста себе да доведем у ред пре него што било шта урадим, кажем или посаветујем своју децу. Говорим деци шта не треба да раде и у ствари ја то не смем да радим, јер наша дела говоре више од речи. Када сам се бавила технологијом у кући, ја сам се толико подесила, да телевизор уопште не палим осим кад Новак игра тенис - рекла је Јелена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте како изгледа сестра Јелене Ђоковић - Марија Ристић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".