Андреана је 2019. године причала како ју је клавијатуриста психички малтретирао и био са њом само из интереса, док је као жену и супругу никада није тренирао, како је сама испричала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Психичко злостављање почело је тако што ме је све чешће понижавао пред сарадницима, да би мене направио малом, а себе великим. Више пута ми је рекао да певам као ку*ац кад не пијем, па ме је терао да пијем кад радим и кад снимам песме. Том вређању присуствовали су мој пријатељ и аутор Саша Лазић, такође и Емир Ђулович и били су згранути - почела је причу Андреана тада.

Певачица је истакла да је Ивану увек био битнији финансијки моменат и стабилност, него она као жена и супруга.

- Тачно је да је добро зарађивао са мном. Плаћала сам га дупло више од онога што клавијатуриста заради да би био срећан и задовољан. Свој новац је штедео, никада његов динар нисам узела нити ми је требао, али такође никад од њега нисам добила поклон, док је он од мене имао у свако доба финансијску помоћ и поклоне. Радећи са мном купио је стан, завршио је кућу, купио глисер, и луксузна возила и још ми дугује новац. Да се разумемо, њему је одувек финанскијска стабилност била фокус, никада љубав, никада ја као жена и супруга - рекла је певачица тад и објаснила шта је прави разлог развода са Иваном.

Фото: АТА имагес

 

 

Андреана је испричала да је она била иницијатор развода, а да ју је супруг молио да се предомисли и када му је рекла да је нашла новог.

- Разлог за наш развод јесте то што нисам могла да пређем преко превара, подмуклог дописивања са другим женама, психичког терора који сам поменула, такимичења са мном у послу, као ни преко чињенице да је све то довело до тога да се не волимо, што је главни разлог. Месецима после моје одлуке молио ме је да се предомислим, да покушамо поново, чак и онда када сам му рекла да имам некога и да сам срећна у новој вези. Пошто нисам желела да му се вратим, прорадила је сујета, па је одлучио да ми направи пакао - рекла је Чекићка у својој исповести пре 3 године.

(Свет)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана