Након што су Ђорђе Ђоковић и Сашка Веселинов направили свадбу за памћење, једна од главних тема је и Новакова супруга Јелена.


Јелена и Новак Ђоковић су пар за који бисмо рекли да су заједно одкад знају за себе. Новак је најбољи тенисер свих времена, Јелена успешна жена посвећена породици. Овај пар заједно чини велика дела, а својом појавом увек скрећу пажњу.

Фото: АТА имагес

 

Њих двоје су се заволели у тинејџерским данима, заједно су од двадесетих година, а 2014. су се венчали и потом добили двоје деце. Од почетка везе, па све до данас они важе за један од најскладнијих парова на светској јавној сцени.


Ипак, пре Нолета, Јелена је волела још једног тенисера. Реч је о Ивану Бјелици, али њихова љубав није трајала дуго јер су били јако млади. С обзиром на тако младе године, о овој вези се и није писало, а након тога је уследила љубав са Нолетом који је касније постао понос целе нације и један од најпознатијих Срба у свету.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan.bjelica


Иван Бјелица је почео да се појављује у медијима док је био у вези са глумицом Христином Поповић, али су раскинули 2018. године.

 

 

Фото: АТА имагес

 

Занимљиво је да у опису Ивановог профила на Инстаграму стоји да ради у – Новак тенис центру.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Црквено венчање Ђорђа Ђоковића и Сашке Веселинов

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".