Иван је у разговору са Урошем Ћертићем открио какав је имао однос са породицом Кулић и када је виђао сина Жељка.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга, Инстаграм/ivanmarinkovic79_official

 

- Кад се овај мали родио, ја сам ишао да видим. Где да не одем кад знам да је мој? Отишао сам у болницу, све кул, била је ту и Марија... Ништа ту нисмо причали шта ће бити даље. Кренуо сам за Београд, али нисмо причали то да видим дете. Кренуо сам за Београд, ту је већ кренуло 200 позива. Она је рекла у програму НН отац, ја кажем: "Још боље". Мени је жена рекла да идем да купим шта треба, ја сам донео овде. У јануару сам ишао послом до Ниша, па рекох ајде. Ја сам рекао ако кренем да причам, мени то не треба јер креће њихова страна. Кад је изашла очекивала сам да крене звање, само је стигла једна порука у захтеве: "Само да знаш поднећу да ретроактивно плаћаш алиментацију" - причао је Иван.

- Како кад ниси признао дете? Не може, а вероватно није ни подела.

Фото: Јутјуб принтскрин/ tirorere0

 

- Ја сам будала, ј*би га. Мене је болео к*рац, нисам имао девојку. Није она нека... - причао је Иван.

- Она кад није буцкаста има лепе црте лица, Марија добро изгледа, трећа сестра прела. Она се угоји, али зна и да смрша, лепушкаста је - говорио је Урош.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana__kulic

 

- То је завршено и нема назад. Нека је живо и здраво. Ја сам то урадио кад сам био соло, а замисли после пет година брака као Далила и Дејан, све ти остане записано - наставио је Иван.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".