Свадба Сашке Веселинов и Ђорђа Ђоковића трајала је пуна два дана, а синоћ је на црногорском приморју овим поводом направљена велика журка на плажи, на којој је певала Милица Павловић.

Брат славног тенисера Новака Ђоковића и његова изабраница били су пресрећни због склапања брака и незаборавног провода са најближима, док се Милица потрудила да атмосферу доведе до усијања.

 

 

Нолетова супруга Јелена Ђоковић потпуно се опустила на весељу, па је ђускала уз турбо-фолк нумере, а није се либила да скаче пред свима, те да се, понесена добром енергијом, играјући спушта до песка и игра на бини са Павловићевом.

Пред крај друге свадбене вечери званице су могле да виде прелеп призор преко воде. Огроман ватромет из мора био је пуштен Ђорђу и Сашки у част, што су гости дочекали са одушевљењем.

Подсетимо, пар се венчао у Цркви Светог Марка у Београду, где су присуствовали су најближи чланови породице, кумови и неколико блиских пријатеља.

Фото: АТА имагес

 

 

Пре него што су отпутовали у Црну Гору у којој је организована главна прослава која је трајала чак два дана, младенци су с најважнијим људима из свог живота отишли на кратак ручак у ресторан породице Ђоковић на Новом Београду.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".