Након што је одржан помен, Николина је скинула црнину. На Инстаграм профилу, водитељка је поделила фотографију на којој је обучена у розе хаљину, а у коси су руже.  

 

- Овако сам се од сада одлучила осећати! Знам да ће бити успона и падова, тешких тренутака, боли, али и весеља… Живот тече. Знам ко не би желио да се заробим у тузи и у замци предавања судбини, и знам ко не би желео да утихнем. Задужена сам доживотно бити борац за оне које су то заслужиле. И знам да би мој супруг то благословио… И ту сам, ослонац и стена када год затреба, о коју ће се разбити све лоше мисли и накане. Истина је права вредност. Често чуднија од фикције, али то је зато што је фикција у обавези да се држи веројатности; истина није. Понављање не претвара лаж у истину, понекад се то заборавља.. Након доста времена осетила сам се тетошеном. И враћеном у живот. Видимо се ускоро опет - написала је Николина у објави. 

Историчар уметности Видоје Ристовић преминуо је пре месец и по дана, а Николина је за то време ушла у сукоб са свекром Мишом Грофом око наследства. Притом, нашла се у финансијским проблемима. 

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Оља Карлеуша-ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".