Nakon što je održan pomen, Nikolina je skinula crninu. Na Instagram profilu, voditeljka je podelila fotografiju na kojoj je obučena u roze haljinu, a u kosi su ruže.  

 

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - napisala je Nikolina u objavi. 

Istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je pre mesec i po dana, a Nikolina je za to vreme ušla u sukob sa svekrom Mišom Grofom oko nasledstva. Pritom, našla se u finansijskim problemima. 

(Blic)

BONUS GALERIJA: Olja Karleuša-retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".