Према Николининим речима, Миша Гроф није законски Видојев наледник и ускраћује право на имовину његовој унуци: 

- Сва моја обраћања Видојевом оцу у погледу имовине су била усмерена искључиво на остваривање законских наследних права које мој свекар мени и мојој и Видојевој кћери нажалост грубо ускраћује, што се и види из његове изјаве. Отац мога супруга није његов законски наследник те нема никаква права да располаже Видојевом имовином коју је неосновано присвојио. Господин Ристовић је и у овим тренуцима толико добро расположен да има снаге да уз смех говори о посебној хотелској соби за моје псе, што је наравно потпуна неистина. -изјавила је Николина и наставила:  

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

 

-Видојева и моја ћерка је дошла у Београд са повређеном ногом због своје потребе да се на 40-дневном помену опрости од свог оца. Жао ми је што мој свекар у тако тешком тренутку за своју унуку није сматрао потребним да ми помогне око доктора за њу, као ни што у овим тужним данима не поштује Видојево достојанство ни достојанство његове најближе породице о којој се Видоје током живота са љубављу старао - рекла је Николина.

Николинина и Видојева ћерка је уочи доласка у Београд пред очев помен уганула ногу. Николина је затражила помоћ од свекра, али је није добила.  

- Ма шта хоћеш од мене? Лекара? Не знам ја никакве лекаре. Немам ја унуку! Деда је умро кад је отац умро. Назови баку, она је још можда жива... Што је ниси оставила мајци? Па нека је онда чувају и...и. Који? Они које сте водали свуда са собом, ваљда ће неки од њих да причува дете. На састанку сам у полицији, немам времена - одговорио је Миша Гроф уочи синовог помена. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".