Како преносе  хрватски медији, водитељка Николина Пишек када се удала за историчара Видоја Ристовића у Монте Карлу, мислила је да ће јој живот бити много лепши него што јесте и доселила се у Београд да изгради праву брачну идилу. Отуђила се од пријатеља из Загреба и престала је да ради на телевизији. Видоју је родила ћерку. Касније су одлучили да направе кућу у којој су мислили да живе. 

 

Радови на кући коју су започети су се одужили, а Николина није желела да више живи у стану у центру Загреба у коме је замало прошле године изгубила живот због тровања гасом. Кућа која се гради, требала је бити почетак остварења снова. 

Због дуговања од 300.000 евра Николина планира да кућу прода, али се бори против тога јер жели да је изнајмљује како би отплатила дуг. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vidojeristovic

 

Отац историчара уметности Видоја Ристовића је изјавио да је управо ова кућа ''убила његовог сина'' и да је Николина дошла у Београд не због помена његовог сина, већ да би јој дао новац за завршетак куће. Подсетимо, Миша је Николину назвао грамзивом и напоменуо је да неће делити наследство са њом. 

Николина тренутно живи као подстанар са ћерком. 

(24сата.хр)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".