Виктор Ристовић познатији као Миша Гроф огласио се након оптужби његове снаје Николине Пишек да јој дугује имовину након смрти Мишиног сина, а Николининог мужа Видоја Ристовића.

Фото: АТА имагес

 

 

- Прво хоћу да вам кажем да ја никакву изјаву и интервју нисам дао. Видим да медији само пишу, а ја се не оглашавам. Питаћу вас просто, да ли ви и ја сада можемо да делимо вашу имовину? Не можемо! Е, тако и она не може да дели моју имовину! Како, бре, она да дели моју дедовину? Наследио сам кућу у центру града, 18 станова у Цвијићевој. Што је реституцијом одузето мом деди и враћено мени. Наследио сам гробницу на Новом гробљу која вреди пола милиона евра, која је од мермера и бронзе. И сад, како би она могла да дели са мном имовину мог деде и оца, моје мајке? Она да дели, шта да дели, ја ништа не разумем?! Све се води на мене, рекао је Миша Гроф и наставио:

- Видоје је скупљао антиквитете, он је то волео и пажљиво бирао. Поклонићу то историјском музеју или било ком другом ко ће да направи легат од тога. Нећу ваљда да дозволим да ти антиквитети, које је он волео, да она носи у Хрватску или да их развлачи овде и продаје. Он их јесте волео и јесте их куповао, али не са њеним новцем, него са мојим. У животу сам имао 6 галерија, антикварнице, станове.... То је све новац који сам ја њему давао, одлучан је Миша Гроф у намери да снаји Николини не да ништа, па се осврнуо на Николинине коментаре које је дала у медијима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Људи пишу, пишу, она прича неке небулозе, не знам... Он је био под притиском, она је инсистирала на томе да се реновира та кућа у Загребу и да га одвуче тамо. Имам све уплатнице. Уплаћивао сам јој по 100.000 евра, све имам. За 43 године никада нисам викнуо на Видоја, ја се кунем у њега да се ми никада нисмо посвађали, нисам га ни као дете никада ударио. Ја не знам шта она хоће, ми смо одувек били богати. Не чујем се са њом, она зове, ја се не јављам, завршио је Миша Гроф.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

УСПОМЕНА У ТРЕНУЦИМА БОЛА: Дарко Лазић поделио снимак где свира са оцем Миланом

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".