Екипи франшизе "Јужни ветар" придружује се холивудски глумац Ерик Робертс, рођени брат светске звезде, Џулије Робертс.

Како Курир сазнаје из извора из продукције овог хит остварења, брат Џулије Робертс глумиће америчког агента у другој сезони серије "Јужни ветар", и то уместо холивудског глумца Мајкла Медсена, како је првобитно планирано.

Фото: Профимедиа

 

 

Разлог одустајања Мајкла Медсена од снимања "Јужног ветра" је породична трагедија. Наиме, његов син Хадсон Ли је у јануару ове године извршио самоубиство, због чега глумац још увек није спреман да се врати послу.

Мајкл је и даље у дубокој жалости и зато је отказао ангажман у свим пројектима, а потпуно се повукао и из јавности. Након што је обавестио продуценте "Јужног ветра" да ипак неће учествовати у пројекту, они су одмах кренули да му траже замену и избор је пао на Ерика Робертса.

Оскаровац у "Јужном ветру"

Ерик Робертс је огромну популарност стекао још '80-их година, а његову каријеру чини на десетине улога у великим филмским остварењима.

Робертс је два пута номинован за најпрестижнију филмску награду Оскар, од чега је једног и освојио, и то за најбољег главног глумца у филму "Стар 80", 1985. године.

Како наводи извор, није било лако наћи глумца приближних година једнако популарног као што је Медсен, а да не тражи огроман хонорар.

- Дошли су до Ерика и брзо су се договорили. Он већ следеће недеље треба да дође у Београд да почне са снимањем - додаје извор, који даље наводи да је Ерик Робертс узбуђен што ће заиграти у српској серији.

- Ерик је тражио да му пошаљу прву сезону серије "Јужни ветар" како би се што боље припремио за улогу. За разлику од своје мегапопуларне сестре Џулије, Ерик никад није био у Србији, па се надамо да ће му боравак и рад овде пријати - каже извор Курира из продукције, те додаје.

- Тренутно смо у потрази за Ериковим дублером, с обзиром на то да ће бити мноштво акционих сцена. Када су у питању његови услови, није тражио ништа сепцијално осим тога да има своју приколицу у којој ће боравити и спремати се током снимања серије, завршава наш извор.

Премијера нових епизода серије "Јужни ветар" очекује се на пролеће 2023. године на РТС.

Још једна холивудска звезда глумиће у "Јужном ветру"

Осим Ерика Робертса, у новој сезони серије "Јужни ветар" појавиће се и Вилијам Болдвин, рођени брат глумца Алека Болдвина.

Фото: Профимедиа

 

 

Болдвин ће, баш као и Робертс, играти америчког агента, те се ускоро очекује и његов долазак у Србију, а како је планирано, прва клапа ће пасти већ до краја јуна.

Робертсу и Болдвину на сету ће се придружити и јунак хит серије "Кућа од папира", Лука Перош.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".