- Иако сам дуго у послу, никада нисам имала прилику да сарађујем са Цецом. Певала сам јој пратеће вокале, али нисмо се сретале у студију, увек смо се мимоилазиле. Приватно је доста другачија од онога какав утисак одаје, могу рећи да је велики радник, изузетно професионална и посвећена својим кандидатима . Цеца је један ортак! Невероватно је да нас две нисмо имале ниједан сукоб мишљења. Ми смо из скроз различитих бранши, животи су нам такође другачији, а опет имамо сличне ставове на многе теме. Мени би било нормално да се дружим са особом каква је Цеца, нашле смо се ―рекла је Ивана за "Ало".

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

- У животу имам два, три права пријатеља који су увек уз мене. Мислим да је најбитније да човек добро упозна себе и онда да допусти само неколико људи да му се приближе и таквог га упознају - рекла је певачица, која истиче да јој је породица много значила у тешким данима кроз које је пролазила када је 2015. године доживела срчани удар након снимања једне емисије.

Певачица је истакла и шта прижељкује у години која нам ускоро стиже.

- Највећа жеља за 2022. годину ми је да се корона напокон заврши. Највише ми је жао моје ћерке која је тинејџерка, а своје најлепше и најлуђе дане проводи ограничена ― рекла је певачица, која говори да стварност заправо није онаква каква се презентује, ту су и тешки моменти.

- Породица ми је увек помагала да пребродим тешке ситуације. Не волим пуно да причам о својим здравственим проблемима, пролазило ми је неколико пута кроз главу: „Е, када бисте ви знали мој живот“, али никада нисам размишљала озбиљно о томе да објавим аутобиографију. Имам неки тајни живот, можда некада откријем шта ми се све дешавало и на приватном плану, али и здравственом. Мислим да треба да прође још времена, да ране зацеле и да будем спремна да причам о неким темама ― рекла је Ивана, и открила да ускоро планира да пронађе мир далеко од градске буке.

- Већ дуго времена планирам живот ван Београда. Желим викендицу ко

(Курир, Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".