- То с прстеном је било баш одавно. Нада је, као и сви певачи са естраде, долазила да ради овде у Немачкој. У то време је била изузетно популарна. Чим смо се упознале, одмах смо се здружиле. Била је лепа жена и волела је да се кинђури. Увек је на њој било неко шаренило. Али то није важно колико је била позитивна. Дошла је на тезгу и пре него што је кренула у тај ресторан где је певала, на мојој руци је спазила бриљантски прстен, који јој се изузетно допао. Пола сата је причала само о њему. Говорила је како и она жели да купи исти, ама баш исти, па не зна где да га нађе да пазари и да ће, ако треба, цео хонорар да потроши само да га има - испричала је Нада.

Фото: Архива Новости

 

Према њеним речима, она је Топчагићевој дала накит, али га никад више није добила назад.

- Питала ме је да јој позајмим прстен за наступ и обећала да ће ми га вратити одмах након што заврши с тезгом. Од тога није било ништа. Одрадила је она свој посао и након тога отишла у хотел. Није се удостојила ни да ме дан касније позове да каже где ће ми оставити мој накит. Дан после се Нада вратила за Србију и више никад се нисмо ни виделе ни чуле. Могла је да ме позове да дођем на аеродром и да ми да тај скупоцени накит, али није - каже она и наставља:

- Било ми је криво, данима сам се нервирала што сам јој га уопште дала. Како су године пролазиле, преболела сам прстен, а видела сам да га је она носила у некој емисији у којој је гостовала. Драго ми је бар да га није изгубила, иако је мој прстен присвојила као да је њен - закључује жена.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".