Иако су сви мислили да је у питању још само једна у низу Биковићевих неозбиљних веза, они који га познају кажу да се глумац тотално променио и да му веза са Иваном веома прија, те да с њом планира и заједничку будућност. А први корак ка томе је почетак заједничког живота.

Фото: АТА имагес

 

Заљубљени пар тренутно ужива у Русији, где Милош у Москви ради на снимању новог остварења, одакле је објавио снимак из аутомобила, а женама је запао за око његов прстен на десној руци, па су многи помислили да се глумац верио или оженио својом изабраницом.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanamalic_

 

Биковић има озбиљне намере са Иваном, иначе родом из Бара, а како извор близак пару открива, они ће одмах након Нове године заједно отпутовати у Америку. Њих двоје ће тамо спојити лепо с корисним, пошто Милош има обавезе промовисања другог дела филма "Јужни ветар" са својим колегама из тог остварења. У склопу те америчке турнеје, они ће сваки слободан тренутак и паузу провести заједно, чему се унапред радују.

Фото: Јадранка Илић

 

Подсетимо, Ивана и Милош први пут су се појавили заједно на Светском првенству света у боксу у Београду, а затим и на премијери филма "Јужни ветар 2: Убрзање" у Комбанк дворани, где игра главну улогу. Како су медији тада писали, глумац је везу са Црногорком наводно започео у августу ове године, само седам дана након раскида с Рускињом Арином Волошином, након чега су први пут отишли на заједничко путовање у Ровињ, у хотел са пет звездица, где ноћење кошта чак 700 евра.

Фото: АТА имагес

 

Ивана је блиска рођака учесника "Задруге" Владимира Томовића, који је за њену нову везу имао само речи хвале. Њих двоје су одрасли заједно, те је Томовић срећан што је пронашла дечка какав је Милош Биковић.

Након повратка са америчке турнеје, Биковић и Ивана би требало да се преселе у глумчев нов луксузни стан у новоизграђеној згради у једном стамбеном комплексу на Дорћолу, близу Калемегдана. Он је прошле године пазарио ову некретнину, а стан у истој згради има и Анастасија Ражнатовић. Оно по чему се овај стан истиче је огромна дугачка тераса, која је велика као половина његовог стана.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".