Њих двоје су са ћеркама Хеленом и Ђином живели у београдском насељу Војвода Влаховић у Београду. Њихове комшије откривају да их је изненадила вест да се разводе.

- Прочитао сам то у новинама, баш нисам очекивао. Увек кад сам их виђао били су насмејани, са њиховим ћеркицама и псима. Морам признати да их у последње време нисам сретао, пре неколико недеља сам видео Јовану када је изашла да шета псе, али после тога не. Салета сам ту и тамо виђао испред оближње пекаре - каже њихов комшија из насеља.

Фото: АТА имагес

 

У домаћим медијима се појавила информација да се Јована пре више од месец дана иселила из стана у ком су живели, но, изгледа да то није тачно. Како је испричала комшиница, она је недавно видела певачицу у оближњој продавници.

- Пре неких 15-ак дана сам срела Јовану у продавници, није ми одавала утисак да је лоше или нерасположена. Међутим, видела сам на порталима да се она наводно иселила пре више од месец дана, ја сад не могу да тврдим да ли је ту или није, али ето, недавно сам је видела - каже комшиница естрадног пара.

Фото: Инстаграм принтскрин/jovana___pajic

 

Иста комшиница открила је да је чула пре више од два месеца да се Сале и Јована разводе, што самим тим значи да су дуго успевали то да крију од јавности.

- Ја сам то чула од једне пријатељице, не бих сад да причам шта и како, има везе са децом. Углавном, очигледно то дуже траје него што се зна, а и признали су да је већ покренута бракоразводна парница, па самим тим је јасно да њихов однос већ дуго није како треба. Жао ми је, били су јако леп пар, али они знају шта је за њих најбоље - закључила је комшиница.

Фото: Прринтскрин/Инстаграм/jovana___pajic

 

Они су непосредно пре одлуке да се разведу ишли код психотерапеута, о чему су јавно говорили, те признали да су се на тај корак одлучили на савет својих пријатеља, код којих су видели "лепу и добру промену".

Подсетимо, Јована и Сале су се зближили када је она наступала са "Тропико бендом", али су почели да се забављају тек када су престали да раде заједно, пред њен улазак у ријалити "Фарма" 2010. године. Венчали су се 28. новембра 2011. године и направили велико славље у једном београдском ресторану. Занимљиво је да су њихову свадбу гледали милиони, с обзиром на то да су судбоносно "да" изговорили пред камерама емисије "3 x Да" која је била веома популарна.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".