NJih dvoje su sa ćerkama Helenom i Đinom živeli u beogradskom naselju Vojvoda Vlahović u Beogradu. NJihove komšije otkrivaju da ih je iznenadila vest da se razvode.

- Pročitao sam to u novinama, baš nisam očekivao. Uvek kad sam ih viđao bili su nasmejani, sa njihovim ćerkicama i psima. Moram priznati da ih u poslednje vreme nisam sretao, pre nekoliko nedelja sam video Jovanu kada je izašla da šeta pse, ali posle toga ne. Saleta sam tu i tamo viđao ispred obližnje pekare - kaže njihov komšija iz naselja.

Foto: ATA images

 

U domaćim medijima se pojavila informacija da se Jovana pre više od mesec dana iselila iz stana u kom su živeli, no, izgleda da to nije tačno. Kako je ispričala komšinica, ona je nedavno videla pevačicu u obližnjoj prodavnici.

- Pre nekih 15-ak dana sam srela Jovanu u prodavnici, nije mi odavala utisak da je loše ili neraspoložena. Međutim, videla sam na portalima da se ona navodno iselila pre više od mesec dana, ja sad ne mogu da tvrdim da li je tu ili nije, ali eto, nedavno sam je videla - kaže komšinica estradnog para.

Foto: Instagram printskrin/jovana___pajic

 

Ista komšinica otkrila je da je čula pre više od dva meseca da se Sale i Jovana razvode, što samim tim znači da su dugo uspevali to da kriju od javnosti.

- Ja sam to čula od jedne prijateljice, ne bih sad da pričam šta i kako, ima veze sa decom. Uglavnom, očigledno to duže traje nego što se zna, a i priznali su da je već pokrenuta brakorazvodna parnica, pa samim tim je jasno da njihov odnos već dugo nije kako treba. Žao mi je, bili su jako lep par, ali oni znaju šta je za njih najbolje - zaključila je komšinica.

Foto: Prrintskrin/Instagram/jovana___pajic

 

Oni su neposredno pre odluke da se razvedu išli kod psihoterapeuta, o čemu su javno govorili, te priznali da su se na taj korak odlučili na savet svojih prijatelja, kod kojih su videli "lepu i dobru promenu".

Podsetimo, Jovana i Sale su se zbližili kada je ona nastupala sa "Tropiko bendom", ali su počeli da se zabavljaju tek kada su prestali da rade zajedno, pred njen ulazak u rijaliti "Farma" 2010. godine. Venčali su se 28. novembra 2011. godine i napravili veliko slavlje u jednom beogradskom restoranu. Zanimljivo je da su njihovu svadbu gledali milioni, s obzirom na to da su sudbonosno "da" izgovorili pred kamerama emisije "3 x Da" koja je bila veoma popularna.

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".