Невен Петровић (27) из Добоја, из Милијевог тима представио се песмама "Буре" и "Ђаволица".

- Мени се ово није баш допало, ни тај мантил, ни оловка ни тај качкет. Мислим да си превише енергије утрошио на то, али је било пуцање у празно. Много сте хтели, а мало сте добили. Ниси лош певач колико си скренуо пажњу са овим стајлингом, мени то није село, могло је боље - рекла је Вики Миљковић која је нагласила да су ово "Звезде Гранда" а не неко друго такмичење.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Србија Данас

 

Ђорђе Давид је тврдио како је овај такмичар фантастичан и саветовао га да у будућности пева Рамба Амадеуса у шта је Ана Бекута сумњала да ли ће моћи да изведе.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda

 

- За мене је прва песма била право изненађење јер је нисам чула милион година и диже атмосферу у складу је са твојим температментом , мени је било супер. Добро си ме забавио, имаш енергију. Тачније си отпевао другу песму, али сума сумарум ти јеси за "Звезде Гранда" јер си шоумен - рекла је Цеца.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- Ово је један велики успех у "Звездама Гранда" да Вики и Цеца имају различито мишљење и то ми је феноменално, али ја сам на Цециној страни - истакао је Поповић.

Фото: Петар Милошевић

 

- Ја је гледам шта прича, да ли јој није добро, да ли би се ти веселила и ђускала уз "Нисам мајстор да направим буре"- питала се Вики, на шта је Цеца и отпевала ове стихове, док је Миљковићева тврдила како је и до певача јер шта год да она отпева то је хит.

- Јефтина забава, ако желиш да будеш забављач мора да буде скупље. Извини, али то је моје мишљење, ово је фуј! - образложила је Шерифовићева. Мили је на крају рекао како не мора све коментаре да узме у обзир, а Саша Поповић је одлучио да иде у бараж.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".