- То је једно чаробно, талентовано дете - јавно је похвалио младу колегиницу Никола Којо, додајући да је био посебно болећив према њој јер је и сам имао те године кад је почињао да игра на филму.

- Изненађен сам количином професионалности, талента и стрпљења које красе то младо биће - додао је Никола.

Фото: Јутјуб принтскрин/Firefly Productions

 

 

 

Многи су, баш као и Славко Штимац, приметили да Анастасија и Јелена Ђокић, која глуми њену мајку, личе.

- Постоји нека физичка сличност. Фино су ми деловале једна уз другу - истиче глумац који се прославио још у детињству.

Анастасију су продуценти открили на кастингу. Штавише, била је прва девојчица која им се представила и просто нису веровали да су одмах добили прави избор. Упознали су и остале кандидаткиње, да би се поново вратили на Анастасију.

- Била сам пресрећна кад су ме позвали, стварно нисам могла да верујем. Ипак, негде дубоко у себи знала сам да је то права улога за мене - каже Анастасија.

- Играм помало специфичну девојчицу Иду, која живи са мајком. Јелена је била дивна према мени. На снимању ми је била као друга мама, бринула се да ли сам јела, да ли сам научила текст. Било ми је задовољство да радим са њом - истиче млада глумица, која на моменте звучи зрелије од својих 13 година и за коју тврде да је тек чекају велика дела.

Фото: Јутјуб принтскрин/Firefly Productions

 

 

- Фантастично једно биће и особа, и ненормалан талент - није штедела комплименте ни Јелена Ђокић, и додала:

- Ти кад имаш кадар, и она је у кадру, ти ћеш гледати њу, а то је база и постоље за одличну глумицу. Желим јој да расте и да се што пре опет сретнемо испред и иза камере.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".