- To je jedno čarobno, talentovano dete - javno je pohvalio mladu koleginicu Nikola Kojo, dodajući da je bio posebno bolećiv prema njoj jer je i sam imao te godine kad je počinjao da igra na filmu.

- Iznenađen sam količinom profesionalnosti, talenta i strpljenja koje krase to mlado biće - dodao je Nikola.

Foto: Jutjub printskrin/Firefly Productions

 

 

 

Mnogi su, baš kao i Slavko Štimac, primetili da Anastasija i Jelena Đokić, koja glumi njenu majku, liče.

- Postoji neka fizička sličnost. Fino su mi delovale jedna uz drugu - ističe glumac koji se proslavio još u detinjstvu.

Anastasiju su producenti otkrili na kastingu. Štaviše, bila je prva devojčica koja im se predstavila i prosto nisu verovali da su odmah dobili pravi izbor. Upoznali su i ostale kandidatkinje, da bi se ponovo vratili na Anastasiju.

- Bila sam presrećna kad su me pozvali, stvarno nisam mogla da verujem. Ipak, negde duboko u sebi znala sam da je to prava uloga za mene - kaže Anastasija.

- Igram pomalo specifičnu devojčicu Idu, koja živi sa majkom. Jelena je bila divna prema meni. Na snimanju mi je bila kao druga mama, brinula se da li sam jela, da li sam naučila tekst. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa njom - ističe mlada glumica, koja na momente zvuči zrelije od svojih 13 godina i za koju tvrde da je tek čekaju velika dela.

Foto: Jutjub printskrin/Firefly Productions

 

 

- Fantastično jedno biće i osoba, i nenormalan talent - nije štedela komplimente ni Jelena Đokić, i dodala:

- Ti kad imaš kadar, i ona je u kadru, ti ćeš gledati nju, a to je baza i postolje za odličnu glumicu. Želim joj da raste i da se što pre opet sretnemo ispred i iza kamere.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".