- И моја најближа фамилија, моји Новљани и веома блиски пријатељи по Београду, не усуђују се да је гледају. Кажу ми: "Нема шансе, Јелена." То ми је велики комплимент, јер је хорор као жанр врло клизав терен. Бавити се њиме је као ход по оштром ножу, а реакције гледалаца су само потврда да смо донекле успели. Серија је ауторско дело редитеља Немање Ћипранића и писца Страхиње Маџаревића, који су били сигурни шта хоће и правили су кастинг без аудиције. Наше је било само да им верујемо. Желим да им ово буду врата за све будуће пројекте - истакла је Јелена.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Улога Наташе Јанковић писана је баш за њу.

- За све значајније улоге које су добиле највише признања редитељи су ме конкретно звали. У таквим ситуацијама одмах се отвори океан поверења и онда је пријатно радити, јер знаш да је то добро око које те води с разлогом хтело тебе - додаје она.

За недавно емитоване вреле сцене из "Црна свадбе" критичар Ђорђе Бајић рекао је да је Јелена Ђокић у овој серији као Никол Кидман у "Широм затворених очију".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

- О забога! У незахвалној сам позицији да о томе причам. Мене одувек прати поређење с Џулијен Мур, ваљда због риђе косе. Ипак сматрам да је најважније бити аутентичан и свој - рекла је она.

Јелена је открила и да ли би на овакву сцену пристала у позоришту.

- А приори бих рекла - не, али ипак бих размислила шта то значи у целој причи. На ове сцене у серији пристала сам на једвите јаде, пошто се првобитна замисао и те како ублажила. За то што је прво писало рекла сам: "Нема шансе!" Онда сам пристала на дублерку, али су с временом сцену додатно припитомили. Можда бих се и овога уплашила да је на почетку одмах тако писало - рекла је глумица кроз смех.

Тема серије је и црна магија, па је глумица проговорила о сујеверју.

 

 

- Нисам сујеверна, и ако случајно осетим да се за нешто везујем, одмах се тога и ослобађам. Не волим да будем роб ничега осим своје деце - кажеЂокићева, која се осврнула и на велику популарност серије:

- Популарност ове серије траје већ две недеље, али нисам осетила ништа више осим нових пратилаца на Инстаграму који ми пишу неке чудне поруке. Можда ћу се с њом тек суочавати. Водим свакодневни живот. Ујутро шетам пса са својим кучкарима у паркићу, после сам на пробама у "Театру на Брду" с колегама и враћам се кући својој деци.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".