Јупитер, планета среће, ушла је након 12 година у знак Бика, што указује на побољшање финансијске ситуације свих хороскопских знакова.

Јупитер у Бику је повољан за привлачење обиља, али и сређивање материјалне ситуације.

Фото: Профимедиа

 

 

Играмо још један звездани рулет, а поједини хороскопски знакови ће уживати утицај Јупитера из Бика, па ће имати више среће на финансијском плану него остали.

Уколико се питате ко ће имати новац до 27. маја то су знакови међу којима су: Бикови, Овнови, Ракови и Ваге.

БИК

Планета среће, ушла је у ваш знак након 12 година, што значи да је срећа на вашој страни. Меркур је такође у вашем знаку, па вам доноси нове могућности за зараду. Сада је прави тренутак да тражите повишицу или зарадите додатан новац на основу неког пословног пројекта.

ОВАН

Јупитер у другом пољу не дозвољава вам да останете без новца, а исто тако можете да играте и игре на срећу. Имаћете више прилика за зараду, а то ће вероватно бити неки хонорарни послови. Ви сте један од знакова који не мора да брине о новцу.

Фото: Профимедиа

 

 

РАК

Марс у Лаву доноси вам велику зараду. Посредством пословног партнера у знаку Лава можете да зарадите велики новац. У сваком случају новац вам неће недостајати.

ВАГА

Марс у Лаву доноси вам финансијску стабилизацију. Били сте у финансијској кризи последњих месеца дана, а сада ће то да се промени. Преко пријатеља ћете успети да дођете до новца, а то може да буде боље плаћена пословна понуда.

БОНУС ВИДЕО: