Почетак 2023. године био је препун астролошких догађаја који су утицали на све хороскопске знакове, а млад месец у Бику 19. маја неће бити много другачији!

Иако ће различити знакови Зодијака бити под утицајем младог месеца неједнаког интензитета, астролошкиња Стина Гарбис истиче да ће он генерално свима донети нову перспективу за постављање циљева.

Фото: Профимедиа

 

 

 

– Како месец расте током свог циклуса, све смо ближи жељеној манифестацији – истакла је она за Бустле. – Мајски млад месец је препун просперитетне енергије Бика. Ако постоји нешто материјално што желите да манифестујете – каријера или неки сјајан предмет – ово је млад месец у ком би то требало да радите.

 

За разлику од недавног пуног месеца, који је био време да се притајимо, предстојећи млад месец биће период у ком ћемо желети да променимо ствари – продрмамо своју рутину, започнемо нешто ново и одредимо курс за будућност.

На мајски млад месец утичу Уран, Меркур, Јупитер, као и Сунце и Месец, а сви се тренутно налазе у Бику! То значи да ће свако осетити потребу да што пре реализује своје снове, били они мали или велики.

Дакле сви знакови могу да очекују да ће их овај млад месец погурати даље ка остварењу жеља, али он ће имати најбољи утицај на следеће.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Пошто је млад месец у знаку Бика, припадници овог знака осећаће се као да је читав свет њихов!

– Ово је ваш најмоћнији део године, па запишите шта је то што заиста желите и потрудите се да то реализујете – саветује Стина Гарбис.

Рак

Енергија мајског младог месеца могла би подстаћи Ракове да наставе неку стару везу, на првом месту пријатељску. Ако сте прекинули комуникацију с неким ко вам је био близак, време је да скупите храброст да пошаљете поруку с позивом на кафу и све разрешите, настављајући тамо где сте стали.

Такође, 19. мај је сјајан дан да се потрудите око неког односа који желите да се развија још више, без обзира на то да ли је платонски или романтичан. Неко у вашем окружењу вам је драг? Позовите га на ручак.

Лав

Предстојећи млад месец сјајан је тренутак за Лавове који маштају да промене посао јер им даје веће шансе да коначно доспеју до положаја о ком дуго сањају. Пријавите се за нешто о чему сте маштали и могли бисте пријатно да се изненадите.

Уколико сте задовољни својим тренутним послом, онда се не плашите да тражите повишицу ових дана јер би одговор врло лако могао да буде "да".

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Припадници овог знака ће 19. маја увече да се осећају нешто сензуалније него иначе, а њима млад месец доноси повољан тренутак за романтику, јачање везе с вољеном особом и много срећних тренутака у кревету.

Ако сте слободни, ово је прави тренутак да смело приђете особи која вам се допада.

Стрелац

Стрелчевима мало треба да уђу у расположење за журку, а предстојећи млад месец ће појачати ову њихову црту.

Имаћете потребу да идете на пића, ручкове, у ноћни провод, да славите туђе и своје успехе и срећне тренутке... Било шта што вас окружује људима и осмехом за вас је духовна храна, а нови млад месец ће вам пружити баш то.

БОНУС ВИДЕО: