Овај Млад Месец наговештава промене и даје могућност да одбаците старе обрасце понашања и кренете испочетка. Саветујем да поступате стабилно, мирно и уравнотежено када су у питању брачни и уопштено емотивни односи, као и финансијски потези и начин исхране. Доћи ће до промена на разним нивоима, како на глобалном плану, тако и на личном. Месец у Бику даће дозу опрезности и сабраности, будите толерантнији и умерени у свему.

Фото: Профимедиа

 

 

Многи могу бити тврдоглави у овом периоду и чврсто стајати иза својих уверења и мишљења. Ако је потребно да попустите за своје добро, учините то, исплатиће вам се. Овде је, иначе, Месец у својој егзалтацији па очекујте новитете када су саосећајност, љубав и романтика у питању, али и однос ка мајчинству. У сваком случају, покрените се и одбаците све негативно. Крените стабилно у нов период који вам нуди одлучност и даје могућност за квалитетне почетке на многим пољима. Овај аспект ће највише осетити фиксни знаци (Бик, Лав, Шкорпија, Водолија) и они треба да раде на себи.

Ован

Фокус ставите на финансије и промене на том пољу. Могућност појачаних трошкова, али и зараде.

Бик

Промене које ће вам донети романтична осећања. Међутим, поједини припадници знака могу осетити пролазну узнемиреност. Неки ће бити сензитивни и имати жељу да се максимално опусте.

Близанци

Јавиће се жеља за релаксацијом и осамом. Радите на себи и одбаците колико можете све што вам је стварало немир.

Рак

Време погодно за дружења и нове људе. Проводите време са особама које вам пријају. Мењајте своје навике.

Лав

Акценат на каријери. Бољи дани, али и стабилнији односи са сарадницима. Радите на томе.

Девица

Жеља за новим информацијама и додатном едукацијом. Ако можете, отпутујете негде.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Могући су пролазни немири и осећај посесивности. Радите на лепим стварима. Код женске популације су могући болови у стомаку. Остали, опрез од лакших повреда.

Шкорпија

Време када можете радити на квалитету партнерских односа. Неки ће добити вест о принови. Фокус на везе, брак и планирање породице.

Стрелац

Вама је фокус на посао и размишљању о променама. Радите на томе и задовољство неће изостати. Благи опрез на здравље, јачајте имунитет.

Јарац

Лепи љубавни догађаји. Добро ћете се осећати. Успех и срећа кроз децу, ако их имате. Опустите се и време проводите на лепим местима које вас испуњавају и дају осећај среће.

Водолија

У овим данима може бити наглашена жеља да време проведете у свом дому и са породицом. Можете очекивати занимљиве посете рођака или блиских особа.

Рибе

Период када можете отпутовати. Бићете подложни наглашеним осећањима. Можете отићи у посету женској особи или се једноставно наћи у добром друштву. Искористите сви овај млади Месец за све што вам даје осећај стабилности и среће.

БОНУС ВИДЕО: