Поред бурног ретроградног Меркура, стиже једно заиста лепо олакшање у Зодијаку. Овим знаковима крај маја ће бити као из снова.

Ован

Пети месец у години доноси Овновима успех на пољу каријере и љубави. Када је каријера у питању следи промена посла за неке Овнове јер ће добити понуде које је тешко одбити. Прихватите их само ако имате баш све информације везано за ту позицију. Такође, следи вам увећање финансија. Када је љубавни живот у питању ствари се лепо одвијају. Са постојећим партнером имате дивну комуникацију, разумете се и без пуно речи. Слободним Овновима је наглашена интуиција (чему ви нисте баш склони) и одлично је да је послушате када је љубав у питању. Постоји могућност удварања преко посла, сарадника.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Мај је Биковима на неки начин прекретница у послу и каријери. Потребно је да радите пуном паром и успех загарантовано следи крајем месеца. Успех у смислу повећања зараде и промене позиције. Емотивни живот за слободне Бикове је наглашен јер сада можете упознати сродну душу.

Рак

Сада је потребно да заиста гледате само себе! Имате велике шансе да напредујете у каријери, али само ако не сумњате у ваше способности и ако имате вере у себе успех је ту! Имаћете и помоћ од колега и надређених. Немојте мислити да сте себични. Никоме ништа не дугујете у пословним односима! Слободни Ракови имају предиспозиције да пријетељство прерасте у љубавни однос. Можда неће дуго потрајати, али се слободно упустите у романсу.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Слободне Шкорпије ће почетком месеца упловити у љубавну везу која ће одмах прећи у заједнички живот. Веза ће бити пуна страсти! У пољу каријере вам предстоји јако успешан месец. Сада је прави моменат да попричате са шефом јер ће те имати његову подршку. Такође, и колеге вас подржавају.

(Кристарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".