Иако важе за један од најскладнијих парова унутар српских уметничких кругова, о браку Слободе Мићаловић и Војина Ћетковића често се прича по градским кулоарима. Будући да брачни партнери живе мирним животом, далеко од радозналих погледа, мало ко би поверовао да је њихов растанак на видику. Ипак, приче о проблемима у браку ових дана су све гласније.

Фото: АТА имагес

 

 

Спекулације да брак Слободе и Војина већ неко време не штима додатно је подгрејала чињеница да се лепа глумица прексиноћ није појавила у Звездара театру где је одржана премијера представе "Није човек ко не умре" у којој Војин има главну улогу. 

- Била је премијера - поручио је Ћетковић путем Инстаграма. 

Да ствар буде гора, Слобода је пре неколико дана сама прошетала црвеним тепихом на премијери филма "Индиго кристал”. Ово је додатно забринуло фанове популарног глумачког пара, а многи су се запитали да ли јзаиста могуће да је брак Слободе и Војина на климавим ногама.

 

 

Ипак, верујемо да ове гласине Војина и Слободу уопште не дотичу, већ да глумачки и брачни пар наставља да ужива у својој великој љубави из које су на свет дошле близнакиње Вера и Мила.

БОНУС ВИДЕО: