Iako važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova, o braku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića često se priča po gradskim kuloarima. Budući da bračni partneri žive mirnim životom, daleko od radoznalih pogleda, malo ko bi poverovao da je njihov rastanak na vidiku. Ipak, priče o problemima u braku ovih dana su sve glasnije.

Foto: ATA images

 

 

Spekulacije da brak Slobode i Vojina već neko vreme ne štima dodatno je podgrejala činjenica da se lepa glumica preksinoć nije pojavila u Zvezdara teatru gde je održana premijera predstave "Nije čovek ko ne umre" u kojoj Vojin ima glavnu ulogu. 

- Bila je premijera - poručio je Ćetković putem Instagrama. 

Da stvar bude gora, Sloboda je pre nekoliko dana sama prošetala crvenim tepihom na premijeri filma "Indigo kristal”. Ovo je dodatno zabrinulo fanove popularnog glumačkog para, a mnogi su se zapitali da li jzaista moguće da je brak Slobode i Vojina na klimavim nogama.

 

 

Ipak, verujemo da ove glasine Vojina i Slobodu uopšte ne dotiču, već da glumački i bračni par nastavlja da uživa u svojoj velikoj ljubavi iz koje su na svet došle bliznakinje Vera i Mila.

BONUS VIDEO: