Марков изостанак са прославе Луниног 27. рођендана, као и изостанак његове честитке многима је био знак да у њиховом односу не цветају руже, а према писању листа "Ало", Ђоганијева се пре недеља дана преселила у стан своје мајке Анабеле.

Како је извор близак Ђоганијевој испричао, Луна се тешко носи с губитком бебе и био јој је потребан простор да се изолује од свега и да се посвети себи.

- Луна је последњих година прошла кроз турбулентни период, али су ствари легле на своје место када је са Марком засновала породицу. Пре скоро две године су се венчали, убрзо су добили и ћерку Мију, покренули су свој Јутјуб канал и започели миран и стабилан живот. Вест да је други пут у благословеном стању обрадовала их је обоје јер је Луна одувек маштала да има велику породицу - каже извор на почетку разговора за "Ало", и додаје да је Луна губитак бебе тешко поднела.

Фото: АТА имагес

 

- Када се то догодило, Марко јој је био подршка, као и уосталом цела Лунина породица и пријатељи. Ипак, као и свака жена, губитак бебе је тешко је поднела и у том периоду је желела само да се изолује и посвети време себи. Међутим, свакодневне обавезе и брига око ћерке Мије јој то нису дозвољавале, а она је из дана у дан тонула све дубље. Марко је све мање имао разумевање за њено стање, а уместо да буде уз њу, чешће ју је остављао саму са дететом. Чак је отишао сам на скијање на Копаоник неколико дана, што је Луно додатно депримирало - каже извор, и додаје да је победница Задруге 2 пресекла када се одселила код мајке.

-  Логично решење је било да оде код мајке Анабеле, која јој је у најтежим тренуцима највећа подршка. Анабела у потпуности разуме стање кроз које пролази њена ћерка, будући да је и сама доживела исто. Води бригу о Луни, али и о унуци Мији, и није јој тешко да сваки дан Мију одведе код Марка. Анабела се свим силама труди да Луни буде боље, а водила ју је и на разговор са психологом. Чак је и журка поводом њеног 27. рођендана била Анабелина идеја јер је желела ћерки да приреди лепо и безбрижно вече и окупи све њено друштво. Марков изостанак са журке резултат је обостраног договора јер су обоје схватили да је у том тренутку боље да он не буде ту - рекао је извор, и додао да се Луна лагано опоравља и да је питање дана када ће се све вратити на своје место.

Фото: АТА имагес

 

Осим што није био на прослави, изостала је и рођенданска честитка на друштвеним мрежама, али је Миљковић објавио поруку на Инстаграму за коју су многи протумачили да је упућена Луни.

- Имам четири правила за добар живот. Прво правило је да треба да ћутиш 15 минута сваки дан. Неко то зове молитва, неко медитација. Друго правило је сваки дан мораш да имаш више позитивних порука него негативних. Треће правило је немој да лажеш. Твоја реч је твоја част. А четврто је да треба да слушаш критике од људи којима верујеш - поручио је Марко на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО: