Астрологија Јарчеве сматра ретким драгуљем Зодијака.

Брзо ћете их препознати када их упознате, понекад ће одавати утисак супериорности, али знајте да се ради о фасади и обрамбеном механизму. Заправо су велике добрице. Баш због тога што могу да одржавају своју "покерашку фацу" и воле напорно да раде, често брзо напредују у каријери и имају добре послове.

Фото: Профимедиа

 

Јарац зна како да са великим самопоуздањем пренесе своја очекивања и жеље, али уједно су прилично практични и искрени људи. Будући да је Јарац један од главних знакова Зодијака, рођени су да буду вође, помагачи и покретачи. Будући да су у елементу земље, генерално стоје "са обе ноге на земљи", што помаже другим људима да се осећају сигурно у њиховом присуству.

Фото: Профимедиа

 

Иако у почетку можда не изгледају тако, Јарчеви су једни од највернијих пријатеља. Јасно им је шта желе од људи - јавиће вам ако не желе да дођу и друже се (вероватно су исцрпљени од прекомерног рада), али инсистираће и на бризи о вама кад сте у проблему и треба вам пријатељ.

Јарац је такође поуздан партнер. Иако има репутацију дистанцираног (астролози воле да кажу како су "добри у сексу за једну ноћ"), након што започнете везу с Јарцем, они никуда неће отићи.

Њихова "уземљена" природа предиван је додатак ваздушним знаковима попут Близанаца, Вага и Водолија. Све док их можете пратити у досеткама и интелигенцији, ваши су.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".