Ован

Припадници овог ватреног знака склони су опуштању уз дозу алкохола, а често у томе претерају. Тако им понекад непланирано прођу и сати, а кући се враћају са главобољом и празног џепа. Осим тога, Овнови су овисни и о свађању, посебно с блиским људима те ће започети сукоб из готово никаквих разлога. Још једна ствар која их мами су тетоваже.

Бик

Бикови су хедонисти, па су најчешће неумерени у јелу и пићу. Врло су сексуални те обожавају "лов" на партнере, а склони су разним облицима виртуелних игрица. Телефонски секс, упознавање људи на интернет страницама за тражење партнера и онлајн порнографија код њих могу да изазову праву овисност. Фасцинирају их и друштвене мреже те ће сате провести на рачунару.

Близанци

Припадници овог знака су поприлично болешљиви, због чега често пију различите аналгетике, мултивитамине, таблете за смирење, протеине, пилуле за мршављење и друге хемикалије за побољшање физичке форме. Таблета свакако треба да се чувају, јер постоји могућност навикавања. Осим тога, Близанци су склони да пуно новца потроше на своје сексуалне фетише.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Припадници овог знака воле да беже од стварности уз помоћ чашице и цигарете, а ни разни облици опијата им нису страни. Често се преједају и накупљају сувишне килограме, а тада се и улење, па воле да проводе време испред ТВ-а. Још један порок Ракова је куповина преко ТВ продаје, јер су поприлично лаковерни.

Лав

Припадници овог знака често су материјалисти, а као такви могу да буду прави овисници о шопингу. Воле тренди геџете и најновију моду, па себи куповином угађају. Већина Лавица има слабост на ципеле и накит, док мушкарци више купују технику. Већина Лавова склона је невери и флерту, те у љубавним питањима имају другачије критеријуме за себе, а другачије за свог партнера.

Девица

Припадници овог знака су перфекционисти који због своје природе често претерају у ономе чиме се баве. Многи од њих су опсесивни вежбачи, а због превелике бриге о властитом телу постају хипохондри. Нису пажљиви с новцем, па су често дужни. Како Девице воле све да контролишу, њихови им ближњи замерају уплитање у њихове животе.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Ваге су сујетније него други знакови Зодијака, а највише их мами трошење новца на свој изглед. У шопингу могу да оставе цело богатство, а накнадно ће лагати колико су заправо потрошили. Није им стран ни воајеризам и уплитање у туђе животе.

Шкорпија

Припадници овог знака познати су по томе што им је верност понекад превише тешка, а секс за једну ноћ врло привлачан. Сви облици коцкања и клађења привлачни су Шкорпионима, које од зараде више привлачи адреналин који тада осећају. Такође су врло празноверни, па се поверавају гатарама и разним тарот мајсторима.

Стрелац

Највећа слабост Стрелца је страст према путовањима. Иако тиме шире своје хоризонте, отпутоваће иако то себи не могу да приуште, а притом и занемарити ближње. Често ће на посао јавити како су болесни јер им је дошло да се одмарају, а тада ће сате провести гледајући документарце о далеким крајевима.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Како изразито цене самоконтролу, Јарци успешно одолевају свему у чему осете да су превршили меру. Тешко ће се одрећи цигарета, а могу да постану овисни о вежбању те чак да стекну и неки облик поремећаја у исхрани јер им њихов физички изглед постаје главна преокупација.

Водолија

Од експериментисања са дрогом, алкохолом и цигаретама, све до вођења здравог живота, вегетаријанства или макробиотике, Водолије често иду из крајности у крајност. Лако постају овисни о нечему, а лако то и престају да буду, али с таквим понашањем знају да излуде оне којима је до њих стало.

Рибе

Припадници овог знака посвећени су духовном аспекту живота те притом могу да постану фанатични. Воле да постижу осећај другог стања свести разним опијатима, али тога треба да се чувати. Рибе лако постају овисне о свим облицима игрица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".