Лав

Лавови често критикују партнера и „великодушно” му нуде савете. Они указују на његове мане и омаловажавају га док се истовремено уздижу на пиједестал. Свесни су да им њихова шармантна природа помаже да се извуку готово у свему, па партнеру најчешће не смета ни критика.

Девица

Ниједан други знак не успева да пронађе мане у људима тако брзо и тачно као Девица. Верују да су увек у праву, што је за друге прилично иритирајуће. Иако су њихове критике добронамерне, нико по цео дан не жели да слуша звоцање због њихових мана, посебно од некога ко их наводно воли.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Док већина људи безазлено задиркује своје партнере, Шкорпије то раде са злобном намером. Ови људи су вешти у манипулацији и користе критику да би се њихов изабраник осећао мање вредним. Њихове оштре речи смањују самопоуздање партнера све док се он не осети изолованим јер знају да тада могу најбоље да га контролишу.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Водолије су често брутално искрене у својим запажањима. Не штеде партнера када виде да је погрешио. Однос са њима може бити стресан јер они својим вољенима стално говоре шта раде погрешно док истовремено хвале њихове способности и квалитете.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".