Лав

Са Сунцем као својим владаром, Лавови се понашају као да се цео Сунчев систем заиста окреће око њих. Свесни су својих врлина и стално их наглашавају, а то другима може да буде одбојно. Иако воле да буду у центру пажње и размећу се својим бројним постигнућима, често у томе знају да претерају.

Ован

Овнови су рођени вође. Храбри су и имају добре инстинкте па их људи радо следе док крче пут до успеха. Толико су навикнути да их сви следе да им с временом то постане насушна потреба. Тада почну очајнички да траже потврду и похвале, а својим надуваним егом све доводе до лудила. Морају да схвате да нису увек само они важни, као и да њихово мишљење није једино исправно.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Шкорпије су врло егоистична бића која жуде за дивљењем и обожавањем. Сматрају да су паметнији и способнији од других, а осете ли се угрожено, показују своју манипулативну страну. Они увек желе да буду најбољи у свему па могу да буду опасни ако осете да им је неко конкуренција.

Стрелац

Ни Стрелцима не недостаје самопоуздања. Често су заокупљени собом и имају неутаживу жеђ за слободом, која им је важнија од свега. За њих је познато да увек стављају себе и своје задовољство на прво место. Највише воле да препричавају занимљива искуства и ствари које су научили, а још више воле пажњу коју тиме привлаче.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".