Злата Петровић и Зоран Пејић Пеја венчали су се 1996. године, а мало људи зна како је почела њихова љубавна прича. 

Оно што је занимљиво јесте да су се Злата и Пеја упознали на снимању његове емисије, где је она била гост.

Како је певачица једном приликом испричала, чим је видела Пеју, у њој се јавио неки осећај, а ни он није остао имун на њу.

- Нешто чудно сам и код њега осетила, то је била та повратна енергија. Ми смо после емисије отишли на кафу, а та кафа се тако завршила. Први дан смо били интимни и после смо постали муж и жена - испричала је Злата својевремено, па додала да је сама себи разбила тада предрасуде:

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам некада замерала другима: „Како то тек си упознала човека и већ ту ноћ си отишла са њим у кревет“. Као што сам некоме рекла, ја сам то учинила. Правила не постоје. Можеш ти са неким да се знаш три месеца и да се ништа не деси. Код нас је одмах прорадила хемија, прорадило је нешто што је рекло да треба да будемо муж и жена.

Њих двоје су се, као што сви знају, убрзо венчали, а кумови на венчању су им били Гоца Божиновска и Јашар Ахмедовски. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/pejic_jovan

 

Међу њима је владала велика љубав, али су били и атракција где год да се појаве.

- Злата и ја када смо били у браку, били смо највећа атракција и најплаћенији за ромска весеља и више пута смо на великим слављима зарађивали и више од Шабана - тврди Пеја, па објашњава да су зато водили разна позната лица са собом, па их и плаћали сами.


- На турнеју смо водили по три, четири певача и цео оркестар, јер смо зарађивали много, много новца, па смо плаћали све њих.

Но, иако је љубав била велика, није потрајала, те су се убрзо развели. Круна њихове велике среће је син Јован, на ког су обоје данас веома поносни, а због њега су и све ове године остали у пријатељским односима.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из бутика Бубе Мирановић - атрактивна издања певачице

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".