Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja venčali su se 1996. godine, a malo ljudi zna kako je počela njihova ljubavna priča. 

Ono što je zanimljivo jeste da su se Zlata i Peja upoznali na snimanju njegove emisije, gde je ona bila gost.

Kako je pevačica jednom prilikom ispričala, čim je videla Peju, u njoj se javio neki osećaj, a ni on nije ostao imun na nju.

- Nešto čudno sam i kod njega osetila, to je bila ta povratna energija. Mi smo posle emisije otišli na kafu, a ta kafa se tako završila. Prvi dan smo bili intimni i posle smo postali muž i žena - ispričala je Zlata svojevremeno, pa dodala da je sama sebi razbila tada predrasude:

Foto: ATA images

 

- Ja sam nekada zamerala drugima: „Kako to tek si upoznala čoveka i već tu noć si otišla sa njim u krevet“. Kao što sam nekome rekla, ja sam to učinila. Pravila ne postoje. Možeš ti sa nekim da se znaš tri meseca i da se ništa ne desi. Kod nas je odmah proradila hemija, proradilo je nešto što je reklo da treba da budemo muž i žena.

NJih dvoje su se, kao što svi znaju, ubrzo venčali, a kumovi na venčanju su im bili Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski. 

Foto: Printskrin/Instagram/pejic_jovan

 

Među njima je vladala velika ljubav, ali su bili i atrakcija gde god da se pojave.

- Zlata i ja kada smo bili u braku, bili smo najveća atrakcija i najplaćeniji za romska veselja i više puta smo na velikim slavljima zarađivali i više od Šabana - tvrdi Peja, pa objašnjava da su zato vodili razna poznata lica sa sobom, pa ih i plaćali sami.


- Na turneju smo vodili po tri, četiri pevača i ceo orkestar, jer smo zarađivali mnogo, mnogo novca, pa smo plaćali sve njih.

No, iako je ljubav bila velika, nije potrajala, te su se ubrzo razveli. Kruna njihove velike sreće je sin Jovan, na kog su oboje danas veoma ponosni, a zbog njega su i sve ove godine ostali u prijateljskim odnosima.

BONUS GALERIJA: Iz butika Bube Miranović - atraktivna izdanja pevačice

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".