Злата Петровић се баш изнервирала кад је чула да се њен бивши дечко Саша Поповић, са којим је била две године у вези, наљутио на Неду Украден што га је спомињала у својој књизи.

Фото: АТА имагес

 

 

- Лепо је то Неда описала, око Салета су стално биле неке девојке и тешко га је било укротити. Жена га је одбила за брак, па шта, и ја сам га одбила кад ме је просио! Нема ту шта сада он да се љути, да јој замера и да демантује по новинама. Разумем, ожењен је, има жену и дивну ћерку и сада му не требају те приче из прошлости, ништа ружно није радио да би сакрио, али није био ни светац да се разумемо, рекла је она.

- Књига је у продаји, не може да је стопира, може само да је купи и остави за успомену. Свако ко каже да не зна са ким је Сале био и кога је све јурио као момак тај лаже! Зна се добро за чијом је он сукњом све јурио и кога је просио, али то није срамота. Глупо ми је ово што сада ради", рекла је Злата и открила да би и она у својој књизи испричала све пикантерије из двогодишње везе са Поповићем, али да још нема намеру да пише аутобиографију.

(Старс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".