Чувени пар који чине Јелена Галонић и Жика Живановић заједно наступају скоро тридесет година, а у браку су више од деценију.  

Током година група "Зана" прошла је кроз бројне промене, али једна од већих је била када певачи нису желели више да крију од јавности да су у вези. 

Фото: sarics

 

Нису упадали у медијску жижу, већ су се посветили ауторском раду из кога  је произашао  велики број хитова али се у данашње музичке трендове апсолутно не уклапају поготово што су симбол поп музике која готово да је ишчезла.

После више од деценије брака и даље је неизоставно питање о родитељству док је Јелена то овако коментарисала једном приликом:

- Наравно да смо пробали све, али не желим да на тај начин привлачим пажњу, то су личне ствари, и желим да се задржи на томе. Знам шта значи волети дете, али волети своје дете не знам шта значи јер га никад нисам имала, а оно што немаш не знаш да ли ти фали- пише "Блиц".

Желели су да усвоје дете, али тај процес у Србији траје дуго: 

Јеленина и Жикина прича почела је давно још док су били заједно у бенду, а Јелена је нагласила да су важни компромиси за складан брак: 

- Нас двоје смо почели као пријатељи, тако да је компромис био неминован. Кад смо упловили у брачно-љубавне воде, већ смо се добро искалили. Све оно што нам се не свиђа код оног другог успели смо да акумулирамо и да живимо са тим. То је главни успех опстанка двоје људи - испричала је тада Јелена.

Жика из првог брака има две ћерке, Тамару и Марију која се пре две године удала за економисту Душана Савића, са којим има сина Филипа, док се Јелена још није остварила у улози мајке.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Здравко Чолић - музички великан, миљеник свих генерација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".