Čuveni par koji čine Jelena Galonić i Žika Živanović zajedno nastupaju skoro trideset godina, a u braku su više od deceniju.  

Tokom godina grupa "Zana" prošla je kroz brojne promene, ali jedna od većih je bila kada pevači nisu želeli više da kriju od javnosti da su u vezi. 

Foto: sarics

 

Nisu upadali u medijsku žižu, već su se posvetili autorskom radu iz koga  je proizašao  veliki broj hitova ali se u današnje muzičke trendove apsolutno ne uklapaju pogotovo što su simbol pop muzike koja gotovo da je iščezla.

Posle više od decenije braka i dalje je neizostavno pitanje o roditeljstvu dok je Jelena to ovako komentarisala jednom prilikom:

- Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari, i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam šta znači jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali- piše "Blic".

Želeli su da usvoje dete, ali taj proces u Srbiji traje dugo: 

Jelenina i Žikina priča počela je davno još dok su bili zajedno u bendu, a Jelena je naglasila da su važni kompromisi za skladan brak: 

- Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspeh opstanka dvoje ljudi - ispričala je tada Jelena.

Žika iz prvog braka ima dve ćerke, Tamaru i Mariju koja se pre dve godine udala za ekonomistu Dušana Savića, sa kojim ima sina Filipa, dok se Jelena još nije ostvarila u ulozi majke.

BONUS GALERIJA: Zdravko Čolić - muzički velikan, miljenik svih generacija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".